سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه

اتحادیه اروپا تولید مهمات خود را افزایش می‌دهد

اتحادیه اروپا تولید مهمات خود را افزایش می‌دهد کمیسیون اروپایی به منظور عمل به وعده‌های کمک‌های نظامی به اوکراین طرحی را ارائه داده که بر اساس آن می‌خواهد با در نظر گرفتن یک بودجه یک میلیارد یورویی تولید مهمات در این اتحادیه را افزایش دهد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۹ - ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 03
کد خبر: ۱۸۲۳۶۳

به گزارش راهبرد معاصر، کمیسیون اروپا می خواهد تولید مهمات در اروپا را افزایش داده و آن را با یک میلیارد یورو ارتقا دهد. اورسولا فون در لاین، رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا عصر دیروز در حاشیه دیدار با پتر پاول، رئیس جمهور جدید چک در پراگ گفت: این خبر خوبی برای اوکراین است، اما همچنین توانایی دفاعی اروپا را تقویت می کند. همه چیز در حال حاضر "در مورد سرعت، سرعت، سرعت" است.

 

فون در لاین اعلام کرد که یک پیشنهاد قانونی در مورد طرح مهمات امروز به کالج کمیسران اتحادیه اروپا ارائه خواهد شد. بر این اساس از جمله، باید اطمینان حاصل شود که مقررات ساده شده و مراحل تصویب تسریع می شود. بر اساس پیشنهاد کمیسیون، 500 میلیون یورو از پول اتحادیه اروپا باید برای تامین مالی توسعه تولید مهمات در دسترس قرار گیرد. بر اساس این برنامه، 500 میلیون یورو دیگر به عنوان کمک مالی از سوی کشورهای عضو خواهد بود.

 

دلیل این طرح‌ها، از جمله، وعده اتحادیه اروپا در ماه مارس مبنی بر تامین یک میلیون گلوله توپ جدید در مدت دوازده ماه برای اوکراین برای مبارزه با روسیه است. اینها برای جلوگیری از تنگناها در نیروهای مسلح اوکراین و قادر ساختن آنها به آغاز حملات جدید علیه مهاجمان روسیه است.

 

تیری برتون، کمیسر صنعت اتحادیه اروپا در مورد پروژه بودجه جدید اظهار داشت که او مطمئن است که ظرفیت تولید در اروپا می تواند ظرف دوازده ماه به یک میلیون گلوله در سال افزایش یابد. وی در ارائه برنامه ریزی شده این طرح ها در روز چهارشنبه گفت که پایگاه صنعتی تولید مهمات در اروپا وجود دارد و پتانسیل پاسخگویی به نیازهای اوکراین و کشورهای عضو را دارد.

 

وی افزود: اما این پایگاه صنعتی اکنون باید احیا شود تا خود را با نیازهای یک درگیری با شدت بالا تطبیق دهد. برتون گفت: وقتی صحبت از دفاع به میان می‌آید، صنعت ما اکنون باید به حالت اقتصاد جنگی تغییر کند./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار